اطلاعات ویزای چین



مدارک لازم برای ویزای چــین 

• اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
• تکمیل فرم مشخصات فردی مسافرواعضای اصلی خانواده مسافر به صورت کامل (حتی اگر همراه مسافر سفر نکنند)
درج ایمیل ، آدرس و شماره تلفن و دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان ذکر نام وآدرس محل دقیق تحصیل الزامی است.

 

- در صورت داشتن همراه ارائه شماره کارت ملی الزامی است
• نام و شماره تماس یک معرف برای تماس در مواقع ضروری
• کپی صفحه اول و دوم شناسنامه.
• یک قطعه عکس 3x4 رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
عکس ها نباید اسکن شده باشند.

*نکته 1:مدت زمان اخذ ویزای عادی 5 روز کاری می باشد.
*نکته 2: مدت زمان اخذ ویزای فوری 3 روز کاری می باشد.
*نکته 3: قیمت ویزا برای همه سنین و همراهان یکسان است.
*نکته 4: نوع ویزا از نوع توریستی و گروهی می باشد.

 

طراحی سایت ، طراحی لوگو ، شرکت بعد چهارم
www.dddd.ir