اطلاعات ویزای هندوستان

• اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
هر مسافر باید گذرنامه جداگانه داشته باشد.
• فتوکپی گذرنامه از صفحات 1 الی 9 و ویزاهای کشور های اروپایی، آمریکا، کانادا، استرالیا، ... و کشور مورد تقاضا در 5 سال گذشته.
• اصل فرم ویزا، امضاء شده توسط مسافر.
• تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
• دو قطعه عکس 4x6، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
عکس ها نباید اسکن شده باشند.
• فتوکپی از صفحات مشخصات و تأهل شناسنامه.
• اصل و فتوکپی بلیط رفت و برگشت Confirm شده.  

طراحی سایت ، طراحی لوگو ، شرکت بعد چهارم
www.dddd.ir