اطلاعات ویزای تایلند


                                               

 

 مدارک لازم برای ویزای تایلنــد 

• اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
• فتوکپی گذرنامه از صفحات 1 الی 9 و ویزاهای قبلی کشور مورد تقاضا در 5 سال گذشته.
• اصل فرم ویزا، امضاء شده توسط مسافر.
برای افراد همراه در گذرنامه متقاضی احتیاجی به فرم ویزای جداگانه نمی باشد.
• تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
• سه قطعه عکس 46، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
عکس ها نباید اسکن شده باشند.
• فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه.
• اصل و فتوکپی بلیط رفت و برگشت Confirm شده ویا پرینت پروازی. 

طراحی سایت ، طراحی لوگو ، شرکت بعد چهارم
www.dddd.ir